VM i kørsel med ponyer 2007

på Dorthealyst

At VM afholdes i Danmark, det er bare for vildt. Det SKAL bare opleves. Og at det ydermere viser sig at være et utroligt flot arrangement hvor der bare er tjek på alt, det kan gøre en endnu mere stolt af at være værtsland. Og at de danske deltagere så placerer sig SÅ flot som de gjorde og at vi nu har en dansker som verdensmester i kørsel med enspand. Det er næsten utroligt. VM på "Lysten" var virkelig et arrangement der var værd at opleve, trods bagende sol og silende regn. Det kan næsten ikke beskrives, man skulle nok have været der... og det var der også mange der var... for det var ikke altid lige til at se hvad der foregik i forhindringerne på marathon'en pga. den store mængde af tilskuere.

Marathon om lørdagen - forhindring 7

 

Galashow fredag aften

Marathon lørdag - bagende sol

Katja Lamborg

Et hollandsk 4 - spand

Og mens vi andre ser på heste, så er Buller ved at få nye venner. Her en langhåret Buller look - a - like

Især dem med mad var han interesseret i. Han endte faktisk med at få en ½ sandwich af en anden tilskuer som synes han var sååå sød. Vi faldt også i snak med en australier som bla. ville vide hvad race han var. Der går ca 5 min mellem hver ekvipage i forhindringerne, så der er masser tid til at snakke, mens alle alligevel står og venter. Australieren fortalte os om en af de engelske kuske vi så. Det var en handicappet ung dame som ikke kan bruge benene, men klarede kørslen på flotteste vis og samme betingelser som de andre kuske. Det var imponerende at se.

Tribunen ved broen

Lørdag eftermiddag - sidste ekvipage er gennem sidste forhindring og Buller er træt.

Han har haft en lang spændende dag.

Søndag - silende regn

Buller blev hjemme og drengene var med istedet

Næstsidste ekvipage, Peter Koux og Taffy er på vej gennem keglebanen. Hvis hans tid er hurtig og han ikke rammer nogle af keglerne, så kan han vinde sølv. Regnen siler ned, der er stille - folk holder vejret, mens anlægget på pladsen spiller en klassisk version af nummeret " i did it my way"

Peter kører en FLOT tid og fejlfrit. Stilheden brydes med et brag af dansk jubel.

Svenskeren som står til at vinde guld skal ind som sidste ekvipage i klassen for enspand. Hun fører med 2 strafpoint mindre end Peter - og en kegle giver 3 stafpoint - igen holder folk vejret, der er stilhed, men halvvejs gennem banen snitter hun en kegle og bolden på keglen triller ned. Stilheden brydes af en enkelt tilskuer der råber ja! ovre fra tribunen. Derefter en masse mumlen. Hun får 3 fejl og en bedre tid end Peter, men tvivlen breder sig blandt folk, hvordan er det nu lige reglerne er, hvem har vundet... Mumlen afbrydes af speakeren der stille men klart siger, " Ja det betyder jo så desværre... at det er den danske Peter Koux der vinder den samlede klasse for alle tre discipliner."

Stor jubel

Vi blev og så 2 spandsklassen og de danske 4 - spand - og så var vi også gennemblødt gennem regntøj og sko, selv hænderne var gammelrynkede af al det regnvand.